Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy a termelői méz értékesítése őstermelői tevékenység keretében helyben, (9756 Ikervár, Rákóczi u. 33.), illetve a környékbeli termelői piacokon zajlik.

A honlapon feltüntetett termékárak alanyi adómentesség keretében kerülnek értékesítésre, azaz ÁFA-mentesek, melyek nem tartalmazzák a szállítás díját. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

Online csomagküldést kizárólag méhviasz termékek megrendelése esetén, szállítást  Magyarország területén vállalunk!

Rendeljen méhviasz termékeinkből 10 000 Ft felett és csomagját ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területén!

Szállítási mód

Szállítási költség

Fizetési lehetőség

MPL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

1 300,00 Ft

Banki átutalás

MPL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

1 650,00 Ft

Utánvét

10 000 Ft-tól a szállítás INGYENES!

A RENDELÉS MENETE:

Megrendelését leadhatja emailben: (gyertya@gajermeheszet.hu), telefonon : +36305490455, vagy a megrendelő űrlap(ok) kitöltésével. Nincs szükség regisztrációra. Megrendelése után egy automatikus email-ben küldjük a vásárlásával kapcsolatos információkat, csomagja feladásáról szintén e-mailben küldünk értesítést.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Gyertyáinkat rendelésre öntjük, mártjuk. A Gájer Gyertya nem tömegtermék, kézzel készül. A csomagot lehetőségeinkhez mérten, a megrendeléstől (banki átutalás választása esetén az összeg jóváírásától) számítva legkésőbb 3-5 munkanapon belül indítjuk.

Számunkra fontos az Ön elégedettsége! Amennyiben online rendeli meg gyertyáinkat, rendelésére 100 % -os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, 30 napig. Ha bármilyen okból elégedetlen termékeinkkel kapcsolatosan, csalódik a formájában, az illatában, a minőségében, a csomagot a kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti (az eredeti számlával együtt), mi pedig visszatérítjük a termékek árát és a szállítás költségét.

FIZETÉSI MÓDOK 

Banki átutalás: A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. A banki átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelés utáni visszaigazoló e-mail tartalmazza.

Utánvét: Az utánvétel összegét a csomag átvételekor, készpénzben egyenlítheti ki.

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

1. Személyes átvétel – Fizetés készpénzben ill. banki átutalással 0 Ft

Átveheti megrendelését székhelyünkön (9756 Ikervár Rákóczi u. 33.), illetve Ikervár, Sárvár körzetében előre egyeztetett időpontban. (Üzletünk nincs.) Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget, megrendelését készpénzben, vagy banki átutalással tudja kiegyenlíteni.

2. MPL csomag házhoz szállítással (otthonra, munkahelyre)

Fizetés banki átutalással 1 300 Ft

– Utánvéttel  1650 Ft

Banki átutalással és utánvétes fizetéssel választható.

Banki átutalás esetén: 9 999 Ft-ig: 1 300 Ft

10 000 Ft-tól: INGYENES

Utánvét esetén: 9 999 Ft-ig: 1 650 Ft

10 000 Ft-tól: INGYENES

Szállítási idő: 1-2 munkanap  (a csomagfeladástól számítva).

A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben frissítünk a weboldalon.

Vásárlás előtt kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat és az általános szerződési feltételeket!